www.arabeskrap.gen.tr
Bu sitemiz artık kapanmıştır
Yeni Sitemiz Açılmıştır

www.rapinfo.net ' e bekliyoruz
www.arabeskrap.gen.tr
Bu sitemiz artık kapanmıştır
Yeni Sitemiz Açılmıştır

www.rapinfo.net ' e bekliyoruz
www.arabeskrap.gen.tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dj Ates Forume Biz - EFSANE FAN

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

mehmet coşkundeniz sen git ask bana kaLsn...

YazarMesaj
uykucu ~
Forum Prensesi
Forum Prensesi
uykucu ~

Lakap : uykucuuuuu ~

Hobi : öSS ~

Rep Sistemi : 819

Kişi sayfası
Gucler:
mehmet coşkundeniz sen git ask bana kaLsn... Imgleft0/0mehmet coşkundeniz sen git ask bana kaLsn... Emptybarbleue  (0/0)
mehmet coşkundeniz sen git ask bana kaLsn... Empty
MesajKonu: mehmet coşkundeniz sen git ask bana kaLsn...   mehmet coşkundeniz sen git ask bana kaLsn... EmptyPerş. Şub. 18 2010, 11:28

Sizin de eliniz ayağınız birbirine dolanmaz mı âşık olduğunuzda... Sabahın kör vakitlerinde ne yapacağınızı bilmez halde yatağınızda debelenip durmaz mısınız aşk varsa....

Aşk girdiği her yüreği darmadağın eder kimi zaman bir uçurtmaya takılıp gökyüzünde uçarsınız umarsızca kimi zaman saat tik takları arasında bir telefon sesine muhtaç oturursunuz anlamsızca bir ayrılık vaktinde sancılanır ruhunuz kalakalırsınız ne yağmurlarda ıslanmak rahatlatır sizi ne de arkadaşlara sığınmak onsuz nasıl nefes aldığınıza şaşarsınız üstelik...

Yüzyıllardır ne çok şey yazılmıştır aşk üzerine hangi ülkede ve hangi yüzyılda olduğunuz da önemli değildir aşk söz konusu olunca insan insandır her renkte her dinde ve her iklimde.

Aşk üzerine düşünmek ve yazmak ayrı bir serüvendir Mehmet Coşkundeniz de yıllardır aşk üzerine yazdığı yazılarla aşkı anlatmıştır durmaksızın. Bir dost sıcaklığındaki kelimeleriyle kimi zaman acılı yüreklere şifa olmuş kimi zaman insan olmanın keyfini yaşatmıştır yazılarıyla. Âşık olanlar tanır onu siz de âşık mısınız? İşte şimdi güzel bir dostun kelimeleriyle yenilenecek ve tadını çıkaracaksınız aşkın.

mehmet coşkundeniz sen git ask bana kaLsn...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SADECE MEHMET YILDIZ KALDI