MALZEMELER: 1 ADET YUMURTA AKI YARIM ÇAY KAŞIĞI TUZ 3 ÇAY BARDAĞI FINDIK(ROBOTTA ÇEKİLİP UN HALİNE GELMİŞ) 1 TATLI KAŞIĞI ZENCEFİL
ÜZERİ İÇİN:DAMLA ÇİKOLATA
YAPILIŞI:TUZ VE YUMURTA AKINI KAR HALİNE GELENE KADAR MİKSERDE ÇIRPIN.DAMLA ÇİKOLATA HARİÇ DAMLA ÇİKOLATA HARİÇ TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRIN. FIRIN TEPSİİSİNE YAĞLI KAĞIT SERİN VE KARIŞIMDAN BİRER YEMEK KAŞIĞI DÖKÜP;YUVARLAK OLACAK ŞEKİLDE DÜZLEYİN. ÜZERİNE DAMLA ÇİKOLATA SERPİŞTİRİN.175 DERECE LİK FIRINDA 8-10 DK , ÇOK HAFİF SARARANA KADAR PİŞİRİN.FIRINDAN ÇIKARINCA YUMUŞACIK OLUYOR EĞER SERT YEMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE SOĞMASINI BEKLEYİN. SNRADA AFİYETLE YİYEBİLİRSİNİZ...