www.arabeskrap.gen.tr
Bu sitemiz artık kapanmıştır
Yeni Sitemiz Açılmıştır

www.rapinfo.net ' e bekliyoruz

Dj Ates Forume Biz - EFSANE FAN
 
AnasayfaAnasayfa  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

Paylaş | 
 

 Talaş Böregi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Gokhanx
Bilgili Üyemiz
Bilgili Üyemiz
avatar

Cinsiyet : Erkek

İsim : GökhaN

Lakap : Yok

Nerden : İstanbuL-B.Çekmece

Yaş : 30

Kayıt Tarihi : 15/11/08

Mesaj Sayısı : 4721

Hobi : QUARESMA----- Q7

Rep Sistemi : 5714

Kişi sayfası
Gucler:
25/50  (25/50)
MesajKonu: Talaş Böregi   Paz Ağus. 16 2009, 17:49

MALZEMELER
Yarım kg koyun eti
12 Adet baklava yufkası
1 küçük havuç
1 paket margarin
1 küçük kutu konserve bezelye
2 baş soğan
1 demet maydanoz
2 domates (veya 1 tatlı kaşığı domates salçası)
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Doğranmış soğanları 3 kaşık margarinde öldürün. Fındık büyüklüğünde doğranmış ete katın. Et, suyunu salıp çeksin. Kabuksuz, çekirdeksiz domatesi kıyıp 20 dakika sonra ete katın. Biraz karıştırın. Az su koyup pişirin. Etin pişmesine yakın rende havucu, yikanmış konserve bezelyeyi, iyice kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberi ekleyin.
Etler iyice pişince soğumaya alın. Margarinin geri kalanını eritin, o da soğusun. Yufkaları üstüste koyup, tam kenarından bir bıçakla uçlarından kesin. Yufkanın birini alıp, erimiş yağla, fırça yardımıyla güzelce yağlayın. Bir yufka koyun üzerine, onu da yağlayalın. Iki yandan katlayın, uçlar birbirinin üzerine 2-3 parmak binip dikdörtgen olsun. Soğuyan içten alın, uç tarafa koyup muska gibi katlayarak sarın. Yağlı tepsiye koyun, üzerlerini yağlayın. Orta fınnda kızarıp kabarınca servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Talaş Böregi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.arabeskrap.gen.tr :: Diger Bölüm :: KızLar BoLümü :: yemeK TarifLeRi-
Buraya geçin: