www.arabeskrap.gen.tr
Bu sitemiz artık kapanmıştır
Yeni Sitemiz Açılmıştır

www.rapinfo.net ' e bekliyoruz
www.arabeskrap.gen.tr
Bu sitemiz artık kapanmıştır
Yeni Sitemiz Açılmıştır

www.rapinfo.net ' e bekliyoruz
www.arabeskrap.gen.tr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dj Ates Forume Biz - EFSANE FAN
 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

 

 Topkapı Kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Gokhanx
Bilgili Üyemiz
Bilgili Üyemiz
Gokhanx


Cinsiyet : Erkek

İsim : GökhaN

Lakap : Yok

Nerden : İstanbuL-B.Çekmece

Yaş : 36

Kayıt Tarihi : 15/11/08

Mesaj Sayısı : 4721

Hobi : QUARESMA----- Q7

Rep Sistemi : 5714

Kişi sayfası
Gucler:
Topkapı Kebabı Imgleft25/50Topkapı Kebabı Emptybarbleue  (25/50)
Topkapı Kebabı Empty
MesajKonu: Topkapı Kebabı   Topkapı Kebabı EmptyPaz Ağus. 16 2009, 17:40

150 gr kuzu etinden kabaplik kiyma
1 Parça kuzu bonfile
1 Çorba kasigi rendelenmis kasar peyniri
1 Çorba kasigi entepfistigi
3-4 Dilim pastirma
Süslemek için :
1 Adet domates
2 Adet sivribiber
1 Adet sogan
1 Çorba kasigi dövülmüs antepfistigi




Hazırlanışı Topkapı Kebabı 560

  • Biçakla çekilmis kiymayi sise sarilacak sekilde düz bir zemine yayin.
  • Üzerine rendelenmis kasar peynirini, pastirmayi ve antepfistigini yerlestirin.
  • Sisin üzerine hazirladiginiz kiymayi normal kebap sarar gibi sarin.
  • Kuzu bonfileyi ince seritler halinde (ip gibi olacak) kesip, sise sardiginiz harcin üzerine dolayin.
  • Kömür izgarada pisirin.
  • Domates ve sivribiberi dilimleyip, servis tabagina alin.
  • Izgarada pisen sisi de ekleyip, servis yapin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Topkapı Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.arabeskrap.gen.tr :: Diger Bölüm :: KızLar BoLümü :: yemeK TarifLeRi-
Buraya geçin: