Yarim kilo kiyma Yarim kilo kuzu budu Yarim kilo süzme yogurt 3 Adet pide 2 Adet domates 5-6 Adet sivribiber 100 gr tereyagi Tuz, kirmizi tozbiber, karabiber
Hazırlanışı
Önce pideleri kare seklinde kesin.
Tavaya çok az tereyagi alin.
Kare seklindeki pideleri kizartin.
Servis tabagina aktarin.
Üzerine süzme yogurdu dökün.
Kirmizi tozbiber serpin.
Ayri bir kapta kiymayi, karabiberi ve tuzu karistirip iyice yogurun.
Sise takip, arkali önlü kizartin.
Yogurdun üzerine köfteyi alin.
Önceden firinda pisirilmis kuzu budunu dilimleyerek tabaga alin.
Aralarina yogurt dökün.
Kirmizi tozbiber serpin.
Izgarada pisirilmis domates ve sivribiberle birlikte servis yapin.