Malzemeler:
pandispanyası için
4Yumurta
•4Fincan şeker
•4Fincan un
•1 paket kabartma tozu,1 paket vanilya
•limon kabuğu rendesi
Kreması için:
•1 lt süt
1 su bardağı şeker
•4 kaşık un
•vanilya
•1 yumurta
•1 paket kremşanti
Karıştırarak muhallebi gibi pişirin daha sonra mikserle
5 dk çırpın içine kremşantiyi de ilave edip tekrar çırpın
dolapta sertleşmesi için 15 dakika kadar bekletin.
üzeri içinde 1 paket kremşanti,frambuaz,çok az pembe gıda boyası
Yapılışı:
Önce yumurtalar ve seker mikserle çırpılır.
Toz olan malzemeler ayrı bir kapta karıştırılır
ve bu yumurtalı harca katılır Karıştırılır. önceden yağlanmış, unlanmış
kelepçeli kalıba boşaltılır.
175 derecede 35 dakika kadar pişirilir.kekimiz soğuyunca ortadan ikiye keselim.
ben franbuazları buzluktan çıkarttığım için
çözülmesini beklerken suyuda çıktı suyuyla kekimi ıslattım.
Daha sonra arasına kremamızı sürüp meyvelerimizi dizelim
diğer yarısınıda kapatıp çok az gıda boyası koyduğumuz kremşantiyle heryerini kaplayalım.bir gün dinlendirip servis ederseniz çok daha güzel ve yumuşak olur.Afiyet olsun...