İç malzeme:
Ispanak
1 soğan
Karabiber
Tuz
1 Kahve fincanı rendelenmiş kaşar peyniri
1 kahve fincanı sıvı yağ
Soğanı doğrayıp, sıvı yağda soteleyelim. Ispanakları ilave edelim. Tuz, karabiber katalım. Altını kapatalım. Kaşarı ilave edip karıştıralım.
Krep:
2, 5 su bardağı süt
2 Yumurta
1, 5 su bardağı un
Bir çimdik tuz
Bir kapta malzemeleri el blendırıyla çırpalım. 10 dakika dinlensin. Krep tavasını ısıtıp , hazırladığımız malzemeden bir kepçe döküp altlı, üstlü kızartalım. Hazırladığımız krepleri üst üste yığalım. Biraz dinlensinler. Kreplerin içine ıspanaklı malzemeden koyup, saralım. Fırın tepsisine dizelim. Üzerlerine beşemal sos dökelim veya daha pratik olsun isterseniz sadece rendelenmiş kaşar serpiştirelim. Sıcak sıcak servis yapalım.