* 1 litre süt * 1 su b.toz şeker * 2 çorba k.kakao * 2.5 çorba k.un * 1 yumurta sarısı * 1 çorba k.tereyağı * 2 çorba k.damla çikolata * 3 muz * yarım kakaolu pandispanya keki
Keki ıslatmak için:
* reçel ve su karışımı
Hazırlanışı :
Tencereye 1 litre süt alın.Üzerine su bardağı toz şeker,2 çorba kaşığı kakao,2.5 çorba kaşığı unu alın.Üzerine 1 adet yumurta sarısı ekleyin.Supangleyi sürekli karıştırarak pişirin.Kaynadıktan sonra 3 yada 4 dakika daha bekletin. Pandispanya kekini yuvarlak çemberler kullanarak yuvarlak şekillerçıkartın. Kaselerin içine kek parçalarını yerleştirin. Kek parçalarını reçel ve su ile ıslatın. 3 adet muz kesin.Kasedeki kek parçaların üzerine muz dilimleri ilave edin. Kaselere supangleyi ilave edin.Soğuduktan sonra servis edin
ŞeyMaa
Konu: Geri: Supangle (Çikolatalı Tatlı) Salı Mart 03 2009, 14:08
tŞkRlErR..
Dj AtE$$$_DeLiSi
Konu: Geri: Supangle (Çikolatalı Tatlı) Cuma Mart 06 2009, 20:55
Sagol
QæmO
Konu: Geri: Supangle (Çikolatalı Tatlı) C.tesi Mart 14 2009, 22:51